"بی با" دومین اثر امیربهادر رحمتی روانه بازار نشر شد

امیربهادر رحمتی که با رمان "من یک دزد هستم" پا به عرصه نویسندگی گذاشته بود، این بار با اثر جدید خود به نام ((بی با)) خود را در زمره‌ی نویسندگان فعال و جوان کشور مطرح نموده است.


به گزارش جامعه ایده آل؛این کتاب که درامی اجتماعی و فلسفی محسوب می‌شود، در ۷۷صفحه و توسط انتشارات فرهنگ و تمدن در بهار ۱۴۰۵ وارد بازار نشر شد‌.

مهدی جمشیدی نویسنده کتاب سیر تا احمق در مورد این کتاب نوشت؛ نثر روان و تصویر سازی فوق العاده این کتاب، خواننده را در فضایی احساسی قرار می‌دهد و با تعمق در زندگی خود و همزاد پنداری، احساسات نویسنده را بهتر درک می‌کند.

در بخشی از متن این کتاب آمده است؛
محترم ترین انسان‌ها آنهایی هستند که روزگار سختمان را می‌بینند، اما کنارمان منتظر می‌مانند تا دوباره خودمان شویم. نه می‌خواهند زندگی را برایمان به شکل غیر‌واقعی زیبا جلوه دهند و نه پا به پای ناامیدی مان با ما راه می‌آیند؛ فقط گوش شنوا هستند و منتظر می‌مانند تا دوباره حالمان خوب شود، دوباره به زندگی سلام کنیم و دوباره با لبخندهایشان، در حالی که دست به سینه روبروی مان ایستاده اند، به ما چشمک می‌زنند و با چشم‌هایشان به ما می‌فهمانند که پیروز شدیم.


کد خبر : 111357 || تاریخ : ۱۴۰۵/۰۳/۱۹ || دسته بندی : ادبیات و نشر