سخنگوی وزارت امور خارجه:

ملت ایران دشمن وحشی را از تجاوز پشیمان می کند

اسماعیل بقایی در واکنش به شهادت هموطنان هرمزگانی در حمله آمریکای تروریست نوشت: آمریکا با کشتار بی‌گناهان قدرت‌نمایی می‌کند، اما ملت ایران قاطعانه دشمن وحشی را از تجاوز نظامی جنایتکارانه پشیمان خواهد کرد.


به گزارش جامعه ایده آل؛ سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با انتشار تصاویر هشت شهید حملات جنایتکارانه ۲۶ تیر آمریکا به استان هرمزگان در شبکه ایکس نوشت:

«آمریکا می‌خواهد با حمله به زیرساخت‌های غیرنظامی و کشتار بی‌گناهان، به اصطلاح «قدرت» خود را به رخ بکشد؛ شب گذشته، ارتش تروریستی آمریکا باز هم مرتکب جنایات جنگی شد و با حمله به چند پل و محله مسکونی در استان هرمزگان، ۸ هم‌وطن شامل ۴ بانو و ۴ مرد، از جمله دو برادر معلول، را به شهادت رساند.

ملت ایران امروز بیش از هر زمانی متحد و مصمم است که قاطعانه دشمنان وحشی را از تجاوز نظامی جنایتکارانه علیه میهن عزیزمان، پشیمان کند.»


کد خبر : 112494 || تاریخ : ۱۴۰۵/۰۴/۲۷ || دسته بندی : بین الملل