مرتضوی با اشاره به فعالیت در مسیر ۲۵ کیلومتری نجف:

مدیریت شهری منطقه ۱۳ آماده خدمات‌رسانی به زائران اربعین از عمود یک تا ۵۰۰ طریق‌الحسین (ع) می‌شود

شهردار منطقه۱۳ از آغاز هماهنگی‌ها و اعزام خادمان و جهادگران این منطقه برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین در محدوده ۲۵ کیلومتری مسیر نجف تا عمود ۵۰۰ خبر داد.


به گزارش جامعه ایده آل؛به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۳، سیدمحمدرحیم مرتضوی در نشست هماهنگی ستاد اربعین منطقه، اربعین حسینی علیه السلام  را جلوه‌ای از همدلی، خدمات و مشارکت مردمی دانست و افزود: جهادگران و خادمین داوطلب منطقه ۱۳ همانند سال‌های گذشته در عملیات خدمت‌رسانی به زائران اربعین مشارکت خواهد داشت و  تمامی بخش‌های اجرایی با محوریت خدمات شهری، پسماند و پشتیبانی، از هم‌اکنون برای اجرای مأموریت‌های محوله و تأمین امکانات مورد نیاز آماده هستند.

شهردار منطقه۱۳ با بیان اینکه از مجموع حدود یک‌هزار و ۷۰۰ عمود در مسیر نجف تا کربلا، مسئولیت عملیات اجرایی در ۵۰۰ عمود نخست، به طول حدود ۲۵ کیلومتر از مسیر «طریق‌الحسین(ع)»، بر عهده نیروهای داوطلب این منطقه است، افزود: خدام‌الحسین(ع) اعزامی با اجرای عملیات پاکسازی مسیر، پخش کیسه‌های ویژه جمع‌آوری پسماند خشک میان مواکب، برپایی موکب کودک و نوجوان و اجرای برنامه‌های فرهنگی، به زائران اربعین حسینی خدمت‌رسانی خواهند کرد.
انتهای پیام/


کد خبر : 112518 || تاریخ : ۱۴۰۵/۰۴/۲۷ || دسته بندی : تعاون ،کار و رفاه اجتماعی