عمارت دبیرالملک؛ میزبان جشن هفته وحدت

در آستانه ولادت پیامبر اکرم(ص)، جشنی به مناسبت هفته وحدت با حضور کودکان محله امامزاده یحیی(ع) در عمارت تاریخی دبیرالملک برگزار شد.


به گزارش جامعه ایده آل؛به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۲، این برنامه با هدف ایجاد نشاط اجتماعی، تقویت مشارکت محله‌ای و گرامیداشت هفته وحدت برای کودکان محله امامزاده یحیی(ع) برگزار شد.

 اردوی سیار فرهنگی در کنار برگزاری جشنواره غذا، فضایی شاد و مشارکتی برای کودکان و والدین فراهم کرد و در پایان نیز از نفرات برتر جشنواره با اهدای جوایز تقدیر شد.

اکبر مختاری، رئیس اداره گردشگری منطقه ۱۲، با اشاره به ظرفیت‌های فرهنگی و تاریخی منطقه گفت: رویدادهای محله‌محور، زمانی اثربخشی بیشتری پیدا می‌کنند که شهروندان و به‌ویژه کودکان را در متن برنامه قرار دهند. استفاده از ظرفیت بناهای تاریخی همچون عمارت دبیرالملک برای برگزاری برنامه‌های فرهنگی، ضمن ایجاد نشاط اجتماعی، زمینه آشنایی نسل جدید با هویت تاریخی و فرهنگی منطقه را نیز فراهم می‌کند.
 


کد خبر : 114051 || تاریخ : ۱۴۰۵/۰۶/۰۸ || دسته بندی : شهری و رفاهی