انجمن انبوه سازان استان تهران و مدیریت شهری منطقه ۱۲ هم مسیر می شوند

نشست مشترک محمد آیینی شهردار منطقه ۱۲ با هیئت مدیره انجمن انبوه سازان استان تهران با محوریت احیا و بهسازی بافت فرسوده محله شهید هرندی و بازار تهران برگزار شد و ظرفیت‌های همکاری مشترک برای اجرای طرح نوسازی این محدوده مورد بررسی قرار گرفت.


به گزارش جامعه ایده آل؛به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۲،محمد آیینی شهردار منطقه  از برنامه‌ریزی  عملیاتی برای بازآفرینی شهری در محله هرندی خبر داد و افزود :  بر اساس این طرح، حدود ۲۰ هکتار از محله در دستور باز آفرینی قرار می گیرد و تبدیل مجتمع مسکونی  نسبتاً مستقل با برخورداری از زیرساخت ها و روبناهای مورد نیاز خواهد بود.

وی افزود : در مجاورت این محله مجوز احداث یک بیمارستان تخصصی در حال پیگیری است که قرار است با آغاز عملیات اجرایی، بخشی از نیازهای درمانی منطقه را تأمین کند و این مجتمع باید به گونه‌ای طراحی شود که ساکنان آن برای دریافت بسیاری از خدمات روزمره، نیاز کمتری به خروج از محله داشته باشند.

آیینی افزود :  شهرداری تاکنون برای بهبود این محدوده هزینه‌های قابل توجهی انجام داده و زیرساخت‌های ایجادشده  از جمله بوستان بزرگ زندگی می‌تواند به عنوان یکی از نقاط قوت طرح جدید مورد استفاده قرار گیرد.


وی همچنین با اشاره به فاصله کوتاه این محدوده با مناطق برخوردارتر تهران، تأکید کرد :  اجرای پروژه‌های جدید می‌تواند بر ارزش ذاتی و اقتصادی منطقه اثر بگذارد و  ایجاد زیرساخت‌های مناسب و اجرای پروژه‌های باکیفیت، زمینه افزایش جذابیت سرمایه‌گذاری در این محدوده را فراهم خواهد کرد.

آیینی در جمع هیات مدیره انجمن انبوه سازان اظهار کرد:  در جریان بررسی وضعیت بافت فرسوده منطقه ۱۲، موضوع نوسازی بازار بزرگ تهران و محدودهٔ پیرامون آن به عنوان یکی از اولویت‌های اصلی مدیریت شهری است که پروژه‌های پشت بازار تهران از ارزش سرمایه‌ای بسیار بالایی برخوردارند، اما تاکنون کمتر به آن‌ها پرداخته شده است.

شهردار منطقه ۱۲ با تأکید بر آمادگی برای همکاری با بخش خصوصی، اعلام کرد: استفاده از ظرفیت‌های موجود شهری و تعریف مشوق‌های اقتصادی می‌تواند زمینه اجرای پروژه‌های بزرگ و الگوهای جدید توسعه شهری را فراهم کند.

در ادامه، موضوع مدل همکاری میان شهرداری و بخش خصوصی مطرح شد و پیشنهاد شد تأمین زمین و پشتیبانی‌های لازم از سوی شهرداری و فرآیند ساخت و توسعه با مشارکت انبوه‌سازان انجام شود. همچنین با توجه به نقش بانک مسکن به‌عنوان یکی از مجموعه‌های همکار، ظرفیت‌های تأمین مالی پروژه مورد توجه قرار گرفت.


کد خبر : 115383 || تاریخ : ۱۴۰۵/۰۷/۱۵ || دسته بندی : شهری و رفاهی