بررسی تهدید ترور، تحرکات داعش در عراق و سوریه، یکپارچه‌سازی نیروهای پیشمرگه و اتفاقات منطقه
تاریخ: ۱۶ مرداد ۱۴۰۵ ساعت: 01:33:57


https://www.jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/ecb6c576ddd3b2b22f4145d19f597d64.gif

https://www.jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/dc7cf81744edf3f5b63dd67fc77468ea.gif

https://www.jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/3646c55b29baf5104c73afecf04527e8.gif

https://www.jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/31df47a0a36307bb66222066e8d4e005.jpg

https://www.jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/4e1b207f796b4e9e1ea4cad34b324e80.gif

https://www.jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/f465f69da6c92312814cfe6a796f179e.gif

https://www.jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/ce516690fd1692d32f60002f0db0964d.jpg

logo-samandehi


کد خبر : 101624 || تاریخ : ۱۴۰۴/۰۴/۲۳ ۱۹:۰۱                 آسیا اقیانوسیه

دیدار «نیچیروان بارزانی» با ژنرال «کوین لیهی» فرمانده نیروهای ائتلاف بین‌المللی در عراق و سوریه؛

بررسی تهدید ترور، تحرکات داعش در عراق و سوریه، یکپارچه‌سازی نیروهای پیشمرگه و اتفاقات منطقه


«نیچیروان بارزانی» رئیس اقلیم کُردستان عراق، با ژنرال «کوین لیهی» فرمانده نیروهای ائتلاف بین‌المللی در عراق و سوریه و هیأت همراه دیدار و وضعیت سیاسی و امنیتی عراق و اقلیم کردستان، تهدیدهای ترور، تحرکات داعش در عراق و سوریه، یکپارچه‌سازی نیروهای پیشمرگه و آخرین اتفاقات منطقه را بررسی کردند.


بررسی تهدید ترور، تحرکات داعش در عراق و سوریه، یکپارچه‌سازی نیروهای پیشمرگه و اتفاقات منطقه

به گزارش جامعه ایده آل؛«نیچیروان ادریس بارزانی» رئیس اقلیم کُردستان عراق، امروز دوشنبه 23 تیر ماه جاری (14 جولای 2025) در شهر اربیل از ژنرال «کوین لیهی» Kevin Leahy فرمانده نیروهای ائتلاف بین‌المللی در عراق و سوریه و هیأت همراه استقبال کرد و در دیداری که وزیر امور پیشمرگه، سپاه‌سالار پیشمرگه و سرکنسول آمریکا در اربیل نیز حضور داشتند؛ وضعیت سیاسی و امنیتی عراق و اقلیم کردستان، روابط اربیل ـ بغداد، چگونگی حل مشکلات و همچنین ادغام و یکپارچه‌سازی نیروهای پیشمرگه، تهدیدها و حمله‌های گروه‌های تروریستی و نیز تحرکات داعش در عراق و سوریه را مورد بررسی و تبادل نظر قرار دادند.

در این جلسه، هر دو طرف معتقد بودند که داعش، در این لحظه هم باعث تهدید، ترس و ناامنی جدی بر آرامش و ثبات در عراق و سوریه است و در این زمینه، بر اهمیت ادامه هماهنگی و همکاری‌های مشترک سپاه عراق و پیشمرگه با نیروهای ائتلاف بین‌المللی برای مقابله با داعش، تأکید کردند.
در ادامه این نشست، «نیچیروان بارزانی» با اشاره به نقش کلیدی و مؤثر نیروهای ائتلاف بین‌المللی و حمایت آنها از عراق و اقلیم کُردستان در مقابله با تهدیدهای تروریست‌ها؛ از زحمات ژنرال «کوین لیهی» بخصوص برای روند هر چه بیشتر فعالیت‌ها و ادغام و یکپارچه‌سازی نیروهای پیشمرگه، تشکر و قدردانی و برای او آروزی موفقیت کرد.
وضعیت سوریه، کُردها و دیگر اقلیت‌های این کشور، آخرین اتفاقات منطقه و تأثیرات و پیامدهای آن بر عراق و اقلیم کُردستان، اهمیت آرامش و حفظ ثبات در خاورمیانه، در کنار چند موضوع و مسئله مهم مشترک، از دیگر بخش‌های این دیدار بودند.



کلمات کلیدی


captcha