حضور ۹ هزار محفل شیرخوارگان حسینی در محرم امسال / تأکید بر نقش کلیدی زنان در زمینه‌سازی ظهور
تاریخ: ۱۵ مرداد ۱۴۰۵ ساعت: 03:16:04


https://www.jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/ecb6c576ddd3b2b22f4145d19f597d64.gif

https://www.jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/dc7cf81744edf3f5b63dd67fc77468ea.gif

https://www.jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/3646c55b29baf5104c73afecf04527e8.gif

https://www.jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/31df47a0a36307bb66222066e8d4e005.jpg

https://www.jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/4e1b207f796b4e9e1ea4cad34b324e80.gif

https://www.jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/f465f69da6c92312814cfe6a796f179e.gif

https://www.jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/ce516690fd1692d32f60002f0db0964d.jpg

logo-samandehi


کد خبر : 111614 || تاریخ : ۱۴۰۵/۰۳/۲۵ ۲۲:۱۴                 فرهنگ و اندیشه

حضور ۹ هزار محفل شیرخوارگان حسینی در محرم امسال / تأکید بر نقش کلیدی زنان در زمینه‌سازی ظهور


داود منافی‌پور، دبیر مجمع جهانی حضرت علی‌اصغر (ع)، با اعلام برگزاری بیش از ۹ هزار اجتماع شیرخوارگان حسینی در سراسر ایران و ۴۵ کشور جهان، گفت: این حرکت به یکی از بزرگ‌ترین تجمعات زنان در جهان تبدیل شده و نقش محوری آنان در تربیت نسل منتظر و زمینه‌سازی ظهور، محور اصلی برنامه‌های امسال است.


حضور ۹ هزار محفل شیرخوارگان حسینی در محرم امسال / تأکید بر نقش کلیدی زنان در زمینه‌سازی ظهور

به گزارش جامعه ایده آل؛ نشست خبری داود منافی‌پور، دبیر مجمع جهانی حضرت علی‌اصغر (ع)، پیش از ظهر امروز در مسجد امام صادق (ع) برگزار شد. در این نشست، جزئیات برنامه‌های محرم سال جاری و دستاوردهای ۲۵ سال فعالیت این مجمع جهانی تشریح شد.

از ۸۰۰ نفر تا میلیون‌ها شرکت‌کننده جهانی

منافی‌پور با یادآوری آغاز این حرکت در سال ۱۳۸۲ با حضور ۸۰۰ شیرخوار در مهدیه تهران، گفت: «امروز پس از حدود ۲۵ سال، این حرکت به یک جریان جهانی تبدیل شده است. در محرم امسال، بیش از ۹ هزار و ۵۰۰ محفل در ایران اسلامی و ۴۵ کشور جهان برگزار می‌شود و به یکی از گسترده‌ترین اجتماعات مردمی جهان اسلام بدل گشته است.»

وی افزود: «شهادت حضرت علی‌اصغر (ع) بزرگ‌ترین سند حقانیت سیدالشهدا (ع) است. ما می‌خواهیم از دریچه شهادت این کودک، قدرت مظلومیت امام حسین (ع) را به جهانیان نشان دهیم. دشمن که ابزارش دروغ و تحریف است، در برابر این حقیقت ناگزیر به سکوت است، زیرا نمی‌تواند پاسخی برای پرسش "این کودک به چه گناهی کشته شد؟" داشته باشد.»
نقش محوری زنان در زمینه‌سازی ظهور

یکی از محورهای مهم سخنان دبیر مجمع جهانی، تأکید بر جایگاه زن در دوران ظهور بود. منافی‌پور تصریح کرد: «معتقدم زن تا به عرصه زمینه‌سازی ظهور نیاید و سازوکار آن را به دست نگیرد، ظهور اتفاق نخواهد افتاد. امروز بیش از هشت میلیون زن در این اجتماعات حضور دارند که این آمار هر سال گسترده‌تر می‌شود.»

وی با اشاره به تأثیر تصویر در انتقال پیام عاشورا افزود: «در گذشته عاشورا بیشتر از طریق روایت منتقل می‌شد، اما امروز تصویر مادر و کودک در آغوش، نمادی فراتر از هزاران سخنرانی است. وقتی مخاطب با این تصویر مواجه می‌شود، حقیقت عاشورا به ساده‌ترین شکل آشکار می‌شود. ما معتقدیم زن در نزدیکی ظهور به علمدار اصلی دستگاه توحید تبدیل خواهد شد.»
تربیت سربازان امام زمان (عج) و نذرنامه‌خوانی مادران

منافی‌پور یکی از مهم‌ترین دستاوردهای مجمع را «تربیت نسل منتظر» دانست و گفت: «بیش از ۲۴ سال است که مادران فرزندان خود را به نیت سربازی امام عصر (عج) به این مراسم می‌آورند. این حرکت یک سرمایه‌گذاری فرهنگی بلندمدت است.»

وی درباره برنامه‌های خاص محرم امسال اظهار داشت: «نذرنامه‌خوانی مادران که در آن فرزندان خود را برای یاری امام زمان (عج) نذر می‌کنند، به قلب تپنده این اجتماعات تبدیل شده است. همچنین برنامه بیعت مادران با ولی‌فقیه و تدوین بیانیه مشترک مادران در دستور کار قرار دارد. همچنین طرحی ویژه برای مشارکت بانوان در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب تدوین شده است.»
چالش‌های مالی و انتقاد از پوشش رسانه‌ای

دبیر مجمع جهانی حضرت علی‌اصغر (ع) در خصوص وضعیت مالی این مجموعه مردمی گفت: «ما از بودجه دولتی استفاده نمی‌کنیم. امسال به دلیل افزایش هزینه‌ها، توان تولید ۲.۵ میلیون دست لباس را نداریم که این موضوع چالش‌برانگیز است.»

وی همچنین با انتقاد از نحوه پوشش رسانه‌ای این حرکت گفت: «متأسفانه رسانه ملی آن‌گونه که شایسته این حرکت عظیم است، به آن نپرداخته و تیزرهای مربوط به این مراسم در شبکه‌های سراسری پخش نشده است. انتظار داریم رسانه‌ها در معرفی این ظرفیت فرهنگی و اجتماعی نقش فعال‌تری ایفا کنند.»

منافی‌پور در پایان با اشاره به ابعاد بین‌المللی این حرکت، خاطرنشان کرد: «این اجتماع محدود به مسلمانان نیست؛ در لبنان شاهد حضور مادران مسیحی بودیم که برای آینده‌ای مبتنی بر عدالت دعا کردند. هدف‌گذاری ما برای سال‌های آینده رسیدن به ۲۱ هزار جلسه است.»

انتهای پیام/



کلمات کلیدی


captcha