نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی با مشارکت مردم همواره پر تحرک و پویا است
تاریخ: ۲ آبان ۱۴۰۵ ساعت: 07:04:12


https://www.jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/b54d5507f0bf3c85b7c3aecfb3f33280.gif

https://www.jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/9f3bdf1dd4a60bacfef598f66259b6a0.gif

https://www.jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/dc7cf81744edf3f5b63dd67fc77468ea.gif

https://www.jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/ecb6c576ddd3b2b22f4145d19f597d64.gif

https://www.jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/31df47a0a36307bb66222066e8d4e005.jpg

https://www.jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/4e1b207f796b4e9e1ea4cad34b324e80.gif

https://www.jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/f465f69da6c92312814cfe6a796f179e.gif

https://www.jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/ce516690fd1692d32f60002f0db0964d.jpg

logo-samandehi


کد خبر : 115722 || تاریخ : ۱۴۰۵/۰۷/۲۴ ۰۹:۲۰                 آموزش و پرورش

رییس سازمان نوسازی مدارس کشور:

نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی با مشارکت مردم همواره پر تحرک و پویا است


حمیدرضا خان محمدی با تقدیر از خیرین مدرسه‌ساز تصریح کرد: همت خیرین بود که بیش از ۱۳۰۰ مدرسه آسیب‌دیده از جنگ اخیر را به چرخه تعلیم‌وتربیت بازگرداند. نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی با مشارکت مردم همواره پر تحرک و پویا است


نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی با مشارکت مردم همواره پر تحرک و پویا است

به گزارش جامعه ایده آل؛ حمیدرضا خان‌محمدی معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس این سازمان ؛ روز پنج شنبه ۲۳ مهر در بیست و هشتمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز استان قم با اشاره به برخی آمار نهضت پیشرو مدرسه‌سازی اظهار کرد:«تردیدی نیست که اگر خیرین نبودند؛ بسیاری از مشکلات این عرصه مرتفع نمی‌شد.»

وی با تبریک قهرمانی اخیر تیم ملی امید کشتی فرنگی ایران در رقابت‌های قهرمانی جهان در آمریکا ادامه داد: « این موفقیت‌ها و البته توفیقاتی مانند مدال‌های جهانی دانش‌آموزان در المپیادهای جهانی حاصل همت خیرین در احداث زیرساخت‌ها، کوشش معلمان و مربیان دلسوز و البته همت خود نوجوانان و جوانان این مرزوبوم است که باید به همه آن‌ها دست‌مریزاد گفت.»

خان محمدی با تأکید بر این که هر آنچه سرمایه‌گذاری در عرصه مدرسه‌سازی انجام شود کم است؛ به خدمات رئیس محترم جمهور و همچنین استاندار قم در راه‌اندازی و پیگیری نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی با مشارکت مردم توجه داد و گفت: « افتتاح متمرکز و قریب‌الوقوع ۲۳۰۰ پروژه آموزشی در سراسر کشور نشانه تحرک و پویایی این نهضت مبارک است.»

وی با بیان این که این توفیقات علی‌رغم اتفاقاتی مانند جنگ ۱۲ روزه، حوادث دی‌ماه سال قبل و جنگ ۴۰ روزه به‌دست‌آمده افزود:

« در جنگ اخیر بیش از ۱۳۰۰ مدرسه در سراسر کشور آسیب دید که با وجود تورم و کاهش منابع، همه آن مدارس با همت خیرین به چرخه تعلیم‌وتربیت بازگشت.»

استاندار قم در این مراسم از مسئولان نوسازی مدارس و جامعه خیّرین مدرسه‌ساز کشور خواست تا همایش ملی تکریم خیّرین مدرسه‌ساز کشور را در دیار کریمه اهل بیت سلام‌الله‌علیها برگزار کنند.

جای‌جای مراسم امروز بیست و هشتمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز استان قم پُر بود از یاد و نام دانش‌آموزان شهید؛ بویژه آن جا که پدر شهید زینب مکی‌زاده در کمال اقتدار و تواضع، از تداوم حضور حماسی مردم در خیابان‌ها گفت و آن را ستود و در پایان از ایشان تقدیر شد.

 



کلمات کلیدی


captcha