به گزارش جامعه ایده آل ؛سایت پرورش ماهی در قفس در منطقه چارک با سرمایه گذاری موقوفات استان مرکزی شکل گرفته که فاز اول این طرح با نصب ۱۰ قفس به وزن یک هزار تن به ثمردهی رسیده و اولین محموله ماهی های صید شده راهی مرکز استان شده است. لازم به ذکر است که در تولید هر کیلو گوشت قرمز معادل 15000 لیتر آب مصرف می شود حال آنکه پرورش ماهی در آب های خلیج فارس، هیچگونه نیاز به منابع آبی نداشته و با افزایش تولید آبزیان علاوه بر تأمین نیازهای داخل کشور می توان عرضه به مشتریان خارجی را نیز در آینده این طرح در نظر داشت.
این پروژه با ظرفیت اسمی ۵ هزار تن با نصب ۵۰ قفس آغاز بکار کرده که در سال آینده فازهای بعدی در مدار تولید قرار خواهد گرفت.
تغییر ذائقه مردم از مصرف گوشتهای قرمز به آبزیان از جمله ماهی سیبس ثمرات فراوانی به همراه دارد.