پرداخت مطالبات گندمکاران به ۱۲۱ هزار میلیارد تومان رسید
تاریخ: ۱۶ مرداد ۱۴۰۵ ساعت: 08:14:47


https://www.jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/ecb6c576ddd3b2b22f4145d19f597d64.gif

https://www.jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/dc7cf81744edf3f5b63dd67fc77468ea.gif

https://www.jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/3646c55b29baf5104c73afecf04527e8.gif

https://www.jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/31df47a0a36307bb66222066e8d4e005.jpg

https://www.jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/4e1b207f796b4e9e1ea4cad34b324e80.gif

https://www.jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/f465f69da6c92312814cfe6a796f179e.gif

https://www.jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/ce516690fd1692d32f60002f0db0964d.jpg

logo-samandehi


کد خبر : 90014 || تاریخ : ۱۴۰۳/۰۶/۱۳ ۱۷:۰۸                 کشاورزی و امور دام

با واریز بخش دیگری از پول کشاورزان؛

پرداخت مطالبات گندمکاران به ۱۲۱ هزار میلیارد تومان رسید


مرکز اطلاع‌رسانی شرکت بازرگانی دولتی ایران (مبدأ) اعلام کرد: با پرداخت ۲۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان دیگر از مطالبات گندمکاران، واریز معوقات این عزیزان به ۱۲۰ هزار و ۷۵۶ میلیارد تومان رسیده و به این ترتیب ۵۸ درصد از پول گندم کشاورزان پرداخت شده است.


پرداخت مطالبات گندمکاران به ۱۲۱ هزار میلیارد تومان رسید

به گزارش جامعه ایده آل ؛مرکز اطلاع‌رسانی شرکت بازرگانی دولتی ایران (مبدأ) اعلام کرد: با پرداخت ۲۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان دیگر از مطالبات گندمکاران، واریز معوقات این عزیزان به ۱۲۰ هزار و ۷۵۶ میلیارد تومان رسیده و به این ترتیب ۵۸ درصد از پول گندم کشاورزان پرداخت شده است.
براساس این گزارش، مطالبات گندمکاران ف استان هرمزگان، بوشهر، قُم و خوزستان ۱۰۰ درصد، ۶ استان کرمان، تهران، گلستان، ایلام، کهگیلویه و بویراحمد و سیستان و بلوچستان بین ۹۱ تا ۹۹ درصد و ۴ استان مازندران، فارس، البرز و خراسان رضوی نیز بین ۷۳ تا ۹۰ درصد پرداخت شده است.
این گزارش می‌افزاید، به ترتیب استان‌های خوزستان با پرداخت ۲۸ هزار و ۴۱۹، گلستان ۱۸ هزار و ۵۰۴، فارس ۱۳ هزار و ۵، کرمانشاه ۸ هزار و ۴۹۰ و خراسان رضوی ۶ هزار و ۷۲۹ میلیارد تومان و سپس، استان‌های ایلام با پرداخت ۵ هزار و ۷۹۷، کرمان ۴ هزار و ۲۰۹، لرستان ۴ هزار و ۲۳، اردبیل ۳ هزار و ۸۷۶ و کردستان ۳ هزار و ۲۲۷ میلیارد تومان، بیشترین میزان پرداخت به کشاورزان را به خود اختصاص داده‌اند.
گفتنی است، تاکنون ۱۱ میلیون و ۸۶۷ هزار تُن گندم از کشاورزان ۳۱ استان کشور خریداری شده که با افزایش یک میلیون و ۶۱۵ هزار تُن نسبت به مدت مشابه سال گذشته، از رشدی بالغ بر ۱۶ درصد برخوردار بوده است، ضمن اینکه ۴۷ و نیم درصد از مجموع گندم‌ها از کشاورزان ۵ استان خوزستان، کردستان، گلستان، فارس و کرمانشاه تحویل گرفته شده است و بعد از این استان‌ها، به ترتیب استان‌های همدان، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، لرستان و خراسان رضوی با تحویل ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار تُن گندم از کشاورزان، رده‌های ششم تا دهم خرید گندم کشور را به خود اختصاص داده‌اند.



کلمات کلیدی


captcha