باور داریم مدرسه خانه امید و کانون تربیت و زیربنای پیشرفت ایران است
تاریخ: ۱ مهر ۱۴۰۵ ساعت: 09:22:18


http://www.jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/b54d5507f0bf3c85b7c3aecfb3f33280.gif

http://www.jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/9f3bdf1dd4a60bacfef598f66259b6a0.gif

http://www.jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/dc7cf81744edf3f5b63dd67fc77468ea.gif

http://www.jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/ecb6c576ddd3b2b22f4145d19f597d64.gif

http://www.jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/31df47a0a36307bb66222066e8d4e005.jpg

http://www.jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/4e1b207f796b4e9e1ea4cad34b324e80.gif

http://www.jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/f465f69da6c92312814cfe6a796f179e.gif

http://www.jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/ce516690fd1692d32f60002f0db0964d.jpg

logo-samandehi


کد خبر : 114868 || تاریخ : ۱۴۰۵/۰۷/۰۱ ۰۸:۱۲                 زنان ،جوان و خانواده

پیام رییس سازمان نوسازی مدارس کشور به مناسبت آغاز سال تحصیلی :

باور داریم مدرسه خانه امید و کانون تربیت و زیربنای پیشرفت ایران است


به همه دانش‌آموزان عزیز می‌گویم: آینده ایران از همین کلاس‌های درس آغاز می‌شود؛ شما بخوانید، بیاموزید، رؤیا بسازید و برای تحقق آن تلاش کنید. ما نیز وظیفه خود می‌دانیم بهترین فضا را برای شکوفایی استعدادهای شما فراهم کنیم.


باور داریم مدرسه خانه امید و کانون تربیت و زیربنای پیشرفت ایران است

به گزارش جامعه ایده آل؛حمیدرضا خان محمدی معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس این سازمان در پیامی به مناسبت آغاز سال تحصیلی ، ضمن تبریک به جامعه بزرگ نظام تعلیم و تربیت به خصوص دانش آموزان و معلمان عزیز؛ برای یکایک آینده سازان عزیز سالی سرشار از موفقیت، سربلندی، سلامتی و لحظه‌های شیرین یادگیری و پیشرفت آرزو کرد .

متن پیام به شرح زیر می باشد:

 

به نام خداوند نون وقلم

اول مهر؛ آغاز فصل تازه‌ای برای ساختن آینده ایران

مهر، سرآغازی ماندگار است که در آن زنگ دانایی و امید در سراسر ایران عزیز به صدا درمی‌آید؛ روزی که مدرسه‌ها جان می‌گیرند، کلاس‌ها از شور و شوق دانش‌آموزان پر می‌شود و فصل تازه‌ای از تلاش برای ساختن آینده آغاز می‌شود.

آغاز سال تحصیلی جدید را به همه دانش‌آموزان عزیز، معلمان فرهیخته، مدیران، مربیان و خانواده بزرگ آموزش و پرورش صمیمانه تبریک می‌گویم و برای یکایک آینده سازان عزیز سالی سرشار از موفقیت، سربلندی، سلامتی و لحظه‌های شیرین یادگیری و پیشرفت آرزو دارم.

آغاز مهر که همواره با هفته دفاع مقدس پیوند خورده است؛ پیوندی میان نسلی که برای دفاع از ایران ایستاد و نسلی که امروز باید با سلاح علم و دانایی، پرچم پیشرفت این سرزمین را برافراشته نگه دارد. شهدای عزیز به‌ویژه شهدای دانش‌آموز، آینده‌ای را برای ایران می‌خواستند که امروز ساختن آن بر دوش دانش‌آموزان این سرزمین است.

هفته دفاع مقدس را گرامی می‌داریم؛ هفته‌ای که یادآور حماسه‌آفرینی، ایثار و فداکاری مردان و زنانی است که برای سربلندی، استقلال و امنیت ایران عزیز ایستادند و از جان خود گذشتند. امروز نیز نسل جدید، با درس خواندن، دانایی، تلاش و ساختن آینده‌ای آباد و پرافتخار، می‌تواند ادامه‌دهنده راه آن حماسه‌آفرینان باشد. یاد و نام همه شهدای والامقام، به‌ویژه آقای شهدای ایران شهدای دانش‌آموز و شهدای عزیز میناب، را گرامی می‌داریم و به مقام بلند آنان ادای احترام می‌کنیم.

امسال در نخستین روز مهر، در کنار شادی حضور دوباره دانش‌آموزان در کلاس‌های درس، جای خالی آقای شهید ایران و فرزندان شهیدمان در مدرسه شجره طیبه میناب را نیز با قلبی سرشار از احترام و افتخار به یاد می‌آوریم؛ دانش‌آموزانی که از میان ما رفتند، اما آرمان و نامشان در حافظه مدرسه و ایران ماندگار خواهد بود.

به دانش‌آموزان عزیزمان می‌گوییم:
درس بخوانید، بیشتر بیاموزید، بزرگ‌تر فکر کنید و برای ساختن ایران قوی‌تر قدم بردارید؛ چرا که ادامه راه شهدای دانش‌آموز، در روشن نگه داشتن چراغ علم و دانایی و ساختن آینده‌ای شایسته برای ایران عزیز است.

در سالی که گذشت، با وجود همه دشواری‌ها و در دل بحران‌ها، گام دوم نهضت توسعه عدالت در فضاها و تجهیزات آموزشی را با قدرت برداشتیم تا آغاز سال تحصیلی، با خبرهای خوب برای دانش‌آموزان ایران همراه باشد.

 

۱۲ هزار کلاس درس جدید

برای شروع سال تحصیلی جدید، حدود ۱۲ هزار کلاس درس جدید به دانش‌آموزان عزیز تحویل می‌شود؛ حدود 80 هزار کلاس درس در قالب طرح شهید عجمیان بهسازی و شاداب‌سازی شده و امروز آماده میزبانی از فرزندان ایران است و حدود ۱۰ هزار کلاس درس آسیب‌دیده در جریان جنگ تحمیلی نیز مرمت و بهسازی شده تا دوباره به سنگر علم و دانایی بازگردد.

 

اینها تنها عدد نیست؛
هدیه‌های ما به آینده‌سازان ایران است.

هر کلاس جدید، یک فرصت تازه برای یادگیری است؛
هر مدرسه‌ای که ساخته می‌شود، یک قدم به سوی عدالت آموزشی است؛
هر فضای بهسازی‌شده، لبخند دوباره‌ای بر چهره یک دانش‌آموز است؛
و هر صندلی و تجهیزات آموزشی که به مدرسه می‌رسد، سرمایه‌ای برای آینده این سرزمین است.

ما در سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور باور داریم مدرسه فقط یک ساختمان نیست؛ خانه امید، کانون تربیت و زیربنای پیشرفت ایران است. به همین دلیل، حتی در سخت‌ترین روزها نیز ساختن، تجهیز کردن، مرمت کردن و آماده‌سازی مدارس را متوقف نکردیم؛ چرا که آینده ایران، منتظر امروز ما نمی‌ماند.

این مسیر، با همراهی دولت، وزارت آموزش و پرورش، خیرین گرانقدر، گروه‌های جهادی، همکاران پرتلاش سازمان نوسازی و همه دلسوزان ایران ادامه یافته است؛ حرکتی که امروز ثمره آن را در چهره دانش‌آموزانی می‌بینیم که با امید وارد کلاس‌های درس می‌شوند.

و چه افتخاری بالاتر از اینکه حاصل این تلاش جمعی، در بیست‌ویکمین جشنواره شهید رجایی در سال1405 به عنوان انتخاب سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور به عنوان «دستگاه برتر کشور» تجلی یافت و این توفیق، با تقدیر رئیس‌جمهور محترم، دکتر مسعود پزشکیان، از تلاش‌های مجموعه سازمان همراه شد.

این موفقیت، متعلق به یک فرد یا یک مجموعه نیست؛ برگ زرینی از تلاش همه کسانی است که برای ساختن مدرسه، ساختن امید و ساختن آینده ایران پای کار ایستاده‌اند.

امروز در نخستین روز مهر، با یاد شهدای عزیز میناب و همه شهدای دانش‌آموز، عهد می‌بندیم که راه آنان را با دانایی، تلاش، پیشرفت و خدمت به ایران ادامه دهیم.

به همه دانش‌آموزان عزیز می‌گویم:
آینده ایران از همین کلاس‌های درس آغاز می‌شود؛ شما بخوانید، بیاموزید، رؤیا بسازید و برای تحقق آن تلاش کنید. ما نیز وظیفه خود می‌دانیم بهترین فضا را برای شکوفایی استعدادهای شما فراهم کنیم.

سال تحصیلی جدید را به همه فرزندان ایران و جامعه بزرگ تعلیم و تربیت تبریک می‌گویم و برایتان سالی سرشار از موفقیت، امید، دانایی و سربلندی آرزو دارم.

آغاز سال تحصیلی مبارک؛
به امید اینکه دانش‌آموزان عزیز ایران، با تلاش مضاعف در مدارس شایسته آینده خود، رؤیای ایرانی آبادتر و سربلندتر را بسازد.

برای ایران، برای مدرسه، برای آینده.

 

حمیدرضا خان‌محمدی
معاون وزیر آموزش و پرورش و
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور



کلمات کلیدی


captcha