آموزش و پرورش ریشه و اساس توسعه کشور است
تاریخ: ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ ساعت: 20:25:17


http://www.jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/dc7cf81744edf3f5b63dd67fc77468ea.gif

http://www.jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/3646c55b29baf5104c73afecf04527e8.gif

http://www.jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/31df47a0a36307bb66222066e8d4e005.jpg

http://www.jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/4e1b207f796b4e9e1ea4cad34b324e80.gif

http://www.jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/f465f69da6c92312814cfe6a796f179e.gif

http://www.jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/ce516690fd1692d32f60002f0db0964d.jpg

logo-samandehi


کد خبر : 111741 || تاریخ : ۱۴۰۵/۰۳/۲۹ ۱۰:۵۰                 آموزش و پرورش

افتتاح مدرسه شهید سلیمانی ایلام با حضور معاون اجرایی رئیس‌جمهور :

آموزش و پرورش ریشه و اساس توسعه کشور است


قائم‌پناه در این مراسم به وضعیت سرانه فضای آموزشی در کشور اشاره کرد و گفت: خوشبختانه وضعیت فضاهای آموزشی در بسیاری از نقاط کشور مطلوب است و دیگر شاهد مدارس کپری نیستیم.


آموزش و پرورش ریشه و اساس توسعه کشور است

به گزارش جامعه ایده آل؛ مدرسه ۱۰ کلاسه شهید حاج قاسم سلیمانی ایلام، صبح روز(پنجشنبه ) با حضور «محمدجعفر قائم‌پناه» سرپرست نهاد ریاست جمهوری افتتاح شد.

این مدرسه دارای یک هزار و ۷۱۵ مترمربع زیربناست که یک هزار و ۳۳۵ مترمربع آن محوطه‌سازی شده است.

محمدجعفر قائم‌پناه، معاون اجرایی رئیس‌جمهور در آیین افتتاح مدرسه 12 کلاسه «شهید قاسم سلیمانی» با تأکید بر اینکه دانایی‌محوری کلید اصلی تحقق توانمندی در کشور است، اظهار داشت: طبق فرموده حکیمانه فردوسی، «توانا بود هر که دانا بود»؛ این دانایی است که در نهایت منجر به خلق قدرت و اقتدار برای نظام اسلامی می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به دستاوردهای چشمگیر جوانان متخصص ایرانی در صنایع دفاعی افزود: اینکه امروز دانشمندان جوان ما قادرند پهپادهایی بسازند که تمام رادارهای پیشرفته آمریکا را دور بزند یا به فناوری‌های موشکی دست یابند که در برابر پیچیده‌ترین تکنولوژی‌های نظامی دنیا مقتدرانه عمل می‌کند، همگی محصول پیوند دانایی با توانایی است.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور تصریح کرد: ما باید همین روحیه و مسیر را در عرصه‌های اقتصادی و مسائل اجتماعی نیز دنبال کنیم؛ چرا که تنها راه حل مشکلات فعلی و دستیابی به قدرت درون‌زا، تکیه بر دانشی است که به توانمندی عملیاتی منجر شود.

سرانه فضای آموزشی در استان‌ها مطلوب است

قائم‌پناه در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت سرانه فضای آموزشی در کشور اشاره کرد و گفت: خوشبختانه وضعیت فضاهای آموزشی در بسیاری از نقاط کشور مطلوب است و دیگر شاهد مدارس کپری نیستیم؛ حتی در بسیاری از شاخص‌ها، وضعیت استان‌ها نسبت به تهران و البرز در جایگاه بهتری قرار دارد.

وی علت عقب‌ماندگی شاخص‌های آموزشی در استان‌های تهران و البرز را پدیده مهاجرت گسترده عنوان کرد و افزود: سالانه حدود 100 هزار نفر به جمعیت استان البرز اضافه می‌شود که این فشار جمعیتی، زیرساخت‌ها و شاخص‌های آموزشی را با چالش جدی مواجه کرده است.

ضرورت تمرکززدایی برای کاهش فشار جمعیتی

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با تأکید بر لزوم اتخاذ تدابیر کلان برای مدیریت مهاجرت تصریح کرد: راهکار اساسی این است که با افزایش امکانات و ایجاد بسترهای درآمدی و اقتصادی در استان‌های پیرامونی و مرزی، از روند بی‌رویه مهاجرت به سمت مرکز کشور جلوگیری کنیم. اگر زیرساخت‌ها در سایر نقاط کشور تقویت شود، شاهد توزیع عادلانه جمعیت و ارتقای متوازن شاخص‌های آموزشی و رفاهی در تمامی استان‌ها خواهیم بود.

افتتاح مدرسه 12 کلاسه سردار شهید قاسم سلیمانی

مدرسه 12کلاسه سردار شهید قاسم سلیمانی که در قالب طرح نهضت توسعه عدالت در فضاها و تجهیزات آموزشی و تربیتی احداث شده است، با حضور معاون اجرایی رئیس‌جمهور، استاندار و هیئت همراه در بلوار شهید فارابی به بهره‌برداری رسید.

این فضای آموزشی در زمینی به مساحت یک‌هزار و 855 مترمربع احداث شده و دارای یک‌هزار و 551 مترمربع زیربنا و یک‌هزار و 433 مترمربع محوطه است.

این مدرسه شامل 12کلاس درس یک سالن چندمنظوره، یک کارگاه آموزشی و یک آزمایشگاه بوده و در سال 1404 احداث و تجهیز شده است.

افتتاح این مجموعه آموزشی گامی مهم در راستای توسعه زیرساخت‌های آموزشی، ارتقای کیفیت فضاهای تعلیم و تربیت و فراهم‌سازی محیطی مناسب برای تحصیل دانش‌آموزان به شمار می‌رود.

انتهای خبر

 



کلمات کلیدی


captcha